Dimecres, 27 de Gener de 2016 09:19

IMG 1695

18 joves de diferents municipis de la comarca han participat a la segona trobada de la Taula Jove Comarcal programada per aquest curs 2015-16. La reunió, que va tenir lloc el passat divendres 22 de gener a l'Oficina Jove de la Garrotxa- l'Ideal Espai per Joves d'Olot, va consistir en la participació dels joves en diferents dinàmiques de grup al voltat de la temàtica: l'autoconeixement. Emoció, pensament i acció. La psicòloga Marina Marull va ser l'encarregada de conduir la sessió, organitzada per la Xarxa Comarcal de Joventut de la Garrotxa.

 

La sessió va ser dinàmica i es va comptar amb la participació activa dels joves a través d'activitats

i exercicis pràctics.

Des de l'organització es va considerar oportú oferir als joves la possibilitat de triar el contingut de la Taula Comarcal amb la voluntat que poguessin treballar les competències i habilitats personals per tal que, més enllà de traslladar aquests continguts als joves dels seus municipis, els siguin útils en el seu dia dia.

La propera reunió de la Taula Jove Comarcal tindrà lloc el proper 8 d'abril i es continuarà centrant amb tots aquells aspectes relacionats amb habilitats per la vida, temàtiques que venen relacionades amb el curs passat i que els mateixos joves van escollir.

L'actual Taula Jove Comarcal – que es convoca tres vegades l'any- està formada per 2 o 3 joves de cada municipi de la Garrotxa que disposa de tècnic de joventut. Les edats dels participants són d'entre 16 a 25 anys que actuen de portaveus del seu municipi, recollint qualsevol temàtica que es vulgui treballar a la taula i alhora fent-se ressò del que es decideixi o es tracti. La Taula va néixer amb l'objectiu de ser un espai de participació, d'intercanvi de propostes on els joves són els protagonistes en tot el procés de disseny, realització i avaluació de les accions comarcals dirigides al seu col·lectiu. La seva posada en marxa complementa el cercle, format fins al moment per la taula política i la tècnica.

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR