Dijous, 7 d'Agost de 2014 13:32

grup web

La setmana del 28 de juliol un grup de 10 joves de 15 a 18 anys de diferents municipis de la Garrotxa, van participar a un intercanvi juvenil a Thuir, amb 10 joves més de la comarca dels Aspres del sud de França.

Aquest intercanvi s'ha impulsat des de la Xarxa Comarcal de Joventut i forma part i està subvencionat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

 

Aquest projecte s'ha treballat conjuntament amb els tècnics de joventut de la Communauté de Communes des Aspres, amb l'objectiu de posar en contacte joves de diferents països de la Unió Europea amb característiques similars, per treballar conjuntament aspectes com l'accés a la formació i al mercat laboral des de municipis rurals.

Durant l'intercanvi es van dur a terme diferents dinàmiques per posar en comú les inquietuds, dificultats i propostes de millora per la qualitat de vida dels joves d'àmbit rural. Igualment es van realitzar activitats d'oci i lúdiques per tal que aquest grup de joves tinguin una continuïtat de treball. La valoració de tots els participants ha estat molt positiva i amb ganes de repetir l'experiència. De fet, durant l'intercanvi es va decidir que durant el pròxim curs escolar es faran dues trobades (al Novembre a la Garrotxa i a l'abril als Aspres).

De cares a l'estiu que ve hi ha la intenció de promoure un altre intercanvi a la Garrotxa, ampliant la participació a joves de diferents comarques de Girona i del sud de França.

Cal remarcar que els 10 joves participants de la Garrotxa, durant aquest curs vinent formaran part de la Taula Jove Comarcal, on hi ha representats 2 joves de cada municipi de la Garrotxa que té tècnic de joventut. Això permetrà que es pugui continuar treballant l'objectiu d'aquest projecte i fer que els joves coneguin i participin en projectes europeus.

Podeu veure més fotos de l'intercanvi a: www.garrotxajove.cat

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR