Dilluns, 7 de Gener de 2013 18:56

 

cuina nadal 12

 

L'Ideal, el nou espai per a joves situat a l'Espai Social d'Olot de la Fundació CatalunyaCaixa (plaça Clarà 6, 2n pis),    ha realitzat amb èxit 3 tallers durant aquestes festes de Nadal: taller de disseny fotogràfic, taller de cuina i taller de guitarra: 5 acords 100 cançons.

Els joves participants han valorat molt positivament els tallers i poder aprofitar el seu temps lliure de vacances per continuar formant-se, com també han proposat la continuació d'aquests.

 

Per aquest primer trimestre del 2013 des de l'Ideal hi ha una nova programació que inclou activitats trimestrals, activitats de caps de setmana i activitats puntuals. Així us podeu inscriure tot un trimestre a converses d'anglès i francès, taller de cant improvitzat i cançons de la Garrotxa, taller de maquillatge i Internet, eina de comunicació o control?. Dins l'oferta d'activitats de cap de setmana trobareu entre altres tennis taula, tallers de jocs de rol, de sexualitat, de cuina, documentals, presentació d'entitats, ... i a més trobareu altres activitats i esdeveniments puntuals. 

Podeu consultar les activitats al facebook: Ideal espai per a joves, però les inscripcions es fan a l'Ideal. taller guitarra Nadal 12

Recordem que l'Ideal és un espai per a joves on hi trobareu un espai obert d'estudi, un lloc de trobada, jocs de taula, lectura, zona wifi, aula d'informàtica, on també recollim les teves propostes, t'informem i t'assessorem per allò que necessitis.

Per fer ús de l'Ideal només cal que siguis jove, tenir entre 14 i 30 anys, i que et registris com a usuari.

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR