Dimecres, 5 de Desembre de 2012 11:28

La Coordinadora Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Girona, Anna Prior, ha visitat aquest cap de setmana la Vall de Bianya. Prior, juntament amb l’alcalde del municipi Santi Reixach, s’ha reunit aquest dissabte amb els joves de la Vall de Bianya i ha conegut diferents projectes i iniciatives impulsades per aquest col.lectiu. La visita de la Coordinadora Territorial de Joventut ha començat a l’Ajuntament de la Vall de Bianya amb la signatura en el llibre d’honor.

A continuació, ha visitat l’exposició ”Bianyencs pel món” que aquests dies es pot veure a l’espai jove de Llocalou i seguidament s’ha dirigit al local de Ca l’Enric que el grup de joves de la Vall de Bianya ha rehabilitat en el termini de dos anys en el transcurs del projecte Brigades de voluntaris d’estiu i de Nadal. Aquest dissabte l’alcalde i la Coordinadora de Joventut han inaugurat simbòlicament el nou local, on els joves han preparar el dinar fet amb la barbacoa que ells mateixos han construït aquest estiu.

 

A la sobretaula, Prior va escoltar les demandes dels joves de Bianya sobre temes relacionats amb estudis, beques o mobilitat. De fet, una de les qüestions més remarcades pels joves va ser les diferències que, a nivell formatiu o laboral, els suposa ser veïns d’una comarca com la Garrotxa en relació als que joves de la seva mateixa edat que viuen a la ciutat.

 

La jornada d’aquest dissabte s’ha valorat de forma molt positiva per part del joves, l’Ajuntament i la mateixa Coordinadora Territorial de Joventut, que va felicitar a tots els presents per la feina feta amb polítiques de juventut al municipi de la Vall de Bianya.

 

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR