Dimecres, 5 de Desembre de 2012 11:23

Ja teniu disponible tota la informació i documentació del curs de formació i treball JOV&JOBS, un recurs per a joves que estiguin estudiant i que vulguin començar a encaminar la seva formació i inserció laboral i potenciar les competències personals per esdevenir més autònoms en les seves decisions.

 

 

Hi trobareu entre altres, eines i recursos tant formatius com laborals per a moure's per Europa, els programes de mobilitat (Eurodissea, Leonardo da Vinci, Xarxa Eures, Servei de Voluntariat Europeu...), què fer per anar a estudiar a l'estranger, treballar temporalment a l'estiu o bé com incentivar l'emprenedoria jove.

El JOV&JOBS és un curs de formació i treball organitzat per el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa amb la col·laboració del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, la Diputació de Girona, la Coordinació Territorial de Joventut de Girona, la Fundació Garrotxa Lider, el Centre Integral FP de la Garrotxa i el Centre d'Empreses de les Preses.

Aquest curs el podeu realitzar de forma presencial, amb una durada de 15h i amb certificat d'assistència expedit pel Consell Comarcal de la Garrotxa. Si voleu més informació per conèixer dates de realització, truqueu al Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR