Divendres, 17 de Maig de 2019 13:10

El Servei de Projectes de Joventut del Consell Comarcal de La Garrotxa forma part de la xarxa Eurodesk, la xarxa de professionals de joventut que treballen conjuntament per a la mobilitat europea de les persones joves del seu territori, oferint informació i facilitant els processos d'entrada a les diferents oportunitats de mobilitat. A través d'aquesta xarxa, arriben al Servei de Projectes de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa propostes compartides a tots els països de la Unió Europea. Una d'elles ha estat la celebració, durant el mes d'abril, d'un mes dedicat als joves, aprofitant també la celebració de la Setmana de la Joventut, del dia 29 d'abril al 5 de maig.

setmana europea

 

El Consell Comarcal de la Garrotxa es va sumar a la proposta, juntament amb la participació i col·laboració d'Europe Direct, entitat que treballa des de l'UdG per generar, promoure i crear projectes europeus. Així, durant un mes s'ha treballat i promocionat la mobilitat europea a través de l'I-punt!, el Punt d'Informació Juvenil que recorre tots els instituts de la comarca.

Durant el mes d'abril, des de l'I-punt! s'ha proposat l'activitat Eurotrivial, basada en preguntes al voltant de la mobilitat europea, activitat que ha tingut molt bona rebuda. A la vegada, s'ha creat un petit concurs on els participants havien de respondre a vàries preguntes i entrar així en el sorteig de dues entrades a un parc aquàtic i de dos paquets de productes de la UE.

Finalment, aquest mes de la joventut europea s'ha tancat amb una jornada a l'Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa, on s'ha realitzat la xerrada "I aquest estiu, què?" basada en les possibilitats de mobilitat, lleure i treball de cares a l'estiu. La jornada també va incloure l'estrena del documental "Joves x Europa 4: #EURES".

 

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR