Divendres, 17 de Maig de 2019 08:38

El passat divendres 3 de maig es va celebrar l'última Taula Jove d'Agents de Salut d'aquest curs. Aquesta última sessió ha consistit en realitzar un mercat d'agents de salut en el qual han participat diferents agents de la comarca: taula jove de salut, SAI, SIAD i les infermeres a l'escola. Cada agent ha aprofitat per explicar el seu projecte, la seva tasca i els objectius que persegueixen amb el seu treball.

4.1

 

Així, els joves han anat coneixent en petits grups als diferents serveis dels quals disposen a la comarca i han pogut fer les consultes que han anat sorgint per tenir clar on es poden adreçar segons la necessitat que els sorgeixi.

El que es pretén és que els i les joves puguin ser referents dins del col·lectiu d'iguals, entre amics i amigues, companyes de l'institut o dels municipis, per poder explicar, redirigir o proposar la visita als diferents serveis que hi ha a la comarca, fent així de joves altaveus.

La valoració d'aquesta jornada ha estat molt positiva, i els joves han valorat com a gratificant el poder-ne formar part i conèixer més a fons les possibilitats que els joves tenen a la comarca.

Per últim, els joves participants han dissenyat una petita campanya d'acció en termes de salut, en la qual s'han creat frases motivadores i que poden tenir impacte entre els i les joves dels instituts per poder posar a l'agenda de secundària.

Amb aquesta sessió, finalitza el cicle de Taula d'Agents de Salut Jove del curs 2018/2019, una acció que el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa considera molt important per al desenvolupament personal del jovent de la comarca.

 

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR