Dijous, 2 d'Agost de 2018 09:08

 Per setè any consecutiu, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ha organitzat els casals d’estiu mancomunats a diferents municipis de la comarca. Els sis municipis que acullen aquestes activitats a la comarca són Tortellà , Sant Jaume de Llierca , Castellfollit de la Roca , Sant Feliu de Pallerols , Les Planes d'Hostoles   i Riudaura .

En total, 258 nens i nenes d’edat compreses entre els 3 i els 12 anys gaudeixen de d’activitats lúdiques fins el proper 7 de setembre. Les activitats que es desenvoluparan als diferents municipis participants comprenen jocs d'aigua, jocs de pistes, curses d'orientació, excursions i coneixement de l'entorn, cançons i danses, gimcanes, jocs gegants, sempre amb una base de transmissió de valors educatius.


 

 

 

 

 

 

A més dels Casals d’estiu, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa també coordina les Brigades d’Estiu. Les brigades estan formades per grups de joves entre 14 i 16 anys, que acompanyats per monitors, realitzen tasques tan diverses com: jardineria, pintura, manteniment, pintar murals pel poble, suport a l'arxiu, distribució de cartells i propaganda de la festa major del poble, control i manteniment dels espais, com ara la piscina, els parcs, o suport a la biblioteca forrant llibres, etc. És a dir, tot tasques en benefici del municipis. Aquest estiu a la comarca són un total de 207 els joves brigadistes, entre, que aquestes setmanes d’estiu estan realitzant diferents tipus d’activitats, totes amb un denominador comú: l’esperit del voluntariat i el servei a la societat, i són tretze els ajuntaments que, amb la coordinació del Servei de Joventut del Consell Comarcal, els acullen: Maià de Montcal, Tortellà, Castellfollit de la Roca, Olot, Santa Pau, Argelaguer, Sant Jaume de Llierca, la Vall de Bianya, Les Preses, Riudaura, Les Planes d’Hostoles o Sant Feliu de Pallerols.

Tant els casals d’estiu com les brigades d’estiu són activitats molt ben valorades pels participants i per les seves famílies, i en les que el Consell Comarcal treballa intensament per que cada estiu siguin un èxit de participació entre els joves de la comarca.

 

 

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR