Dilluns, 27 de Novembre de 2017 11:25

IMG 7535

L'Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa, va acullir aquest cap de setmana la III Jornada Europea 'Europe 4 you' sobre projectes de mobilitat per a joves.

El punt Eurodesk del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i Resilience Earth del Núria Social, van presentar els projectes de TLN Mobilicat, Intercanvis juvenils i Training Courses , totalment finançats, que ofereix la Unió Europea per a joves.

L'objectiu de la trobada era donar a conèixer els joves l'oportunitat de formar-se a través de Training Courses, fer pràctiques professionals o formar-se i fer una voluntariat a través dels intercanvis juvenils a països de la Unió Europea a través del programa Erasmus Plus – Joventut en Acció i fomentar, d'aquesta manera, l'interncanvi cultural i lingüístic entre persones de diferents països, el creixement personal i professional.

 

Joves de la Garrotxa que van participar en aquests projectes van explicar les seves vivències: un grup de joves de diferents municipis de la comarca, van explicar la seva experiència aquest estiu a Finlàndia, on van fer un intercanvi sobre temes de participació juvenil amb joves de Bèlgica, Finlàndia i Polònia; i un altre grup de joves de la Garrotxa, va explicar la seva experiència a Xipre, on van participar en un Training Course sobre temes de ceràmica. Aquest any també, es va presentar la tercera entrega de la sèrie de documentals Joves x Europa, que en aquest cas va ser l'experiència d'una jove d'Olot, que ha estat un any fent un programa d'Au-pair al Regne Unit.

En total van participar a la jornada uns 20 joves, que en van fer una valoració positiva i van mostrar interès en participar de diferents programes europeus.

 

Si vols veure el documental Joves x Europa #1: Erasmus Universitari, clica AQUÍ

Si vols veure el documental Joves x Europa #2: Servei de Voluntariat Europeu, clica AQUÍ

Si vols veure el documental Joves x Europa #3: Au-pair, clica AQUÍ

 

 

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR