Dimarts, 22 de Novembre de 2016 14:27

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ofereix un servei singular pels joves: l'Ipunt! Es tracta d'un punt d'informació juvenil mòbil, que atén les consultes dels joves dels instituts de la comarca. Gràcies a l'Ipunt!, els joves poden informar-se de tot allò que els rodeja, projectes, serveis i recursos orientats a ells. L'Ipunt és també una eina per fer reflexionar els joves sobre temàtiques d'actualitat interessants.

Se'n diu punt mòbil en un doble sentit, perquè es desplaça per tots els instituts i perquè és inquiet, adaptable i dinàmic com els joves. Aquesta cara juvenil és la que fa que els joves s'hi apropin a fer consultes. És un projecte consolidat que ha impulsat el Servei de Joventut del Consell Comarcal des de fa 4 anys i permet que els joves estiguin informats d'allò que els envolta. Això provoca que els joves tinguin més capacitat i coneixement per participar en temes de la ciutat com programació d'activitats i vot jove.

 L'Ipunt! és un servei que compta amb molt bona acceptació entre l'alumnat i està ben valorat pel professorat que el veu com una eina que encén la curiositat i les ganes de preguntar als joves. A més d'oferir informació, l'Ipunt! tracta una temàtica diferent cada mes, a través d'una dinàmica que permet crear reflexió i curiositat als joves. Els temes s'escullen d'acord amb les activitats que es duen a terme durant el curs. Tot i que les temàtiques estan guiades, l'Ipunt pretén ser un espai dinàmic i flexible perquè l'alumne estigui al dia d'allò que el rodeja.

En qualsevol cas, si els alumnes volguessin fer preguntes més enllà del temps que l'Ipunt! es trobi en el seu institut, l'Ideal Oficina Jove de la Garrotxa ofereix informació, activitats i un espai de relació durant les tardes. L'Oficina Jove de la Garrotxa i l'Ipunt! s'han convertit en referència per als joves de la comarca. L'objectiu es que participin en allò que passa al seu voltant. 

 

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR