Dijous, 28 de Juliol de 2016 08:49

foto grup

 

Des de dilluns 25 i fins dissabte 30 de juliol, un grup de joves de la Taula Jove Comarcal de la Garrotxa, celebren una setmana d'intercanvi amb un grup de joves de les comarques del Ripollès, del Conflent i Aspres de la Catalunya Nord.

L'intercanvi amb els grups de joves francesos es fa a la capital del Conflent, a Prada.

El projecte d'intercanvi és en el marc del programa Erasmus Plus – Joventut en Acció de la Unió Europea, i pretén posar en contacte joves de la Garrotxa, Ripollès, Aspres i Conflent, per tractar temes de formació i treball relacionats amb les comarques rurals i les oportunitats de mobilitat internacional. El projecte es va iniciar l'estiu de 2014, i aquesta edició serà la tercera.

 

El primer intercanvi juvenil el juliol de 2014 va ser a Thuir (Aspres), i aleshores només va ser entre les comarques dels Aspres i la Garrotxa. La Communauté de Communes des Aspres va associar-se amb el Consell Comarcal de la Garrotxa per a dur-lo a terme a la seva comarca. L'estiu passat va ser el Consell Comarcal de la Garrotxa qui va organitzar el segon intercanvi juvenil, a Olot (Garrotxa). I en el tercer intercanvi que se celebra aquesta setmana a Prada de Conflent, s'hi han associat també el Consell Comarcal del Ripollès i la Communauté de Communes Conflent Canigou, i ha estat aquest darrer qui ha acollit l'intercanvi a la seva comarca. Està previst que l'estiu 2017 sigui el Consell Comarcal del Ripollès qui presenti la sol·licitud del projecte Erasmus Plus, i que l'intercanvi entre les 4 comarques es faci al Ripollès.

 

grup cap

Més fotos de l'intercanvi al facebook del garrotxajove

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR