Dilluns, 28 de Novembre de 2016 18:04

HI CONNECT PROGRAM

Aquest programa es va iniciar al 2011 a través de l'alberg de Joventut Ruta del Ferro de Sant Joan les Abadesses. A la Garrotxa es va iniciar a l'estiu del 2016 a través del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i l'alberg municipal de la Vall d'en Bas, amb conveni amb la Xarxa d'Albergs Costa Brava Pirineu de Girona.

El programa consisteix en una estada de voluntariat de curta durada (de 15 dies a 2 mesos) a diferents albergs de joventut d'Europa, per a joves de 18 a 30 anys. Els joves destinen unes hores durant la setmana a fer diferents tasques a l'alberg de destí i a canvi tenen allotjament i manutenció gratuïta al mateix alberg. Aquest programa permet als joves, millorar les seves competències laborals, practicar els seus coneixements d'idiomes, millorar l'autonomia i el desenvolupament personal, conèixer noves formes de treballar i conèixer altres cultures.

 cartell hi connect 2017

  • El procediment per accedir al programa és:

- A principis d'any es fa la reunió informativa del programa (aquest 2017 serà el dia 10 de març)

- Omplir el formulari i presentar-lo amb el CV Europeu (Europass) i carta de motivació (abans del 30 de març)

- Passar el període de selecció i adjudicació de plaça

- Realització de pràctiques a l'alberg municipal de la Vall d'en Bas abans de marxar

- Estada de voluntariat

 

Actualment, els països que formen part del programa són: Regne Unit, Alemanya, Eslovènia, Holanda, Noruega, Islàndia, Croàcia, Portugal, Escòcia, Espanya i República Txeca (les places, requisits i la temporada del voluntariat dependrà de les ofertes que faci cada país)

 

A l'estiu del 2017, 6 joves de la Garrotxa van participar en el Hi Connect a Regne Unit i Alemanya, us deixem els links de les noticies:

 

 

Més videos

| + - | RTL - LTR