Dilluns, 15 de Juliol de 2013 13:42

  

El passat dijous 4 de juliol va tenir lloc la dotzena Taula Jove Comarcal de la Garrotxa, un projecte creat des de la Xarxa Comarcal de Joventut i que complementa el cercle, format fins ara per la taula política i la tècnica. El seu objectiu és el de crear un espai de participació, d'intercanvi i de propostes per part d'aquest col·lectiu, on els joves són els protagonistes en tot el procés de disseny, realització i avaluació de les accions comarcals dirigides a aquest col·lectiu.

 L'actual Taula Jove Comarcal està formada per dos joves de cada municipi de la comarca que disposa de tècnic de joventut. Per tant, en total són 22 els joves d’entre 14 i 29 anys que actuen de portaveus del seu municipi, recollint qualsevol tema que es vulgui treballar a la taula i alhora fent-se ressò del que es decideixi o es tracti.

 En aquesta dotzena trobada es va fer una valoració de la taula després d'un any de la seva posada en marxa i es van concretar diferents propostes de funcionament de cara al curs vinent. Totes aquestes qüestions es van treballar a partir de dinàmiques a l'aire lliure i amb un sopar de cloenda amb tots els participants. Així doncs, la intenció és incorporar alguns canvis de funcionament i continuar treballant per al proper curs.

Més videos

eurodesk transparente

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR