Dimarts, 22 de Novembre de 2016 13:15

E01A3208 TALLADA

L’Espai Núria Social acull la II Jornada Europea ‘Europe for you’ sobre projectes de mobilitat per a joves.

El punt Eurodesk del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i Resilience Earth del Núria Social, van organitzar divendres la II Jornada Europea ‘Europe for you’ a l’Espai Núria Social d’Olot, per presentar els projectes de formació i Servei de Voluntariat Europeu , totalment finançats, que ofereix la Unió Europea per a joves.

 

L’objectiu de la trobada era donar a conèixer els joves l’oportunitat de formar-se a través de Training Courses i fer un voluntariat en qualsevol àrea a països de la Unió Europea a través del programa Erasmus Plus – Joventut en Acció i fomentar, d’aquesta manera, l’interncanvi cultural i lingüístic entre persones de diferents països, el creixement personal i professional.

Els programes que es van presentar van ser Trainings i el Servei de Voluntariat Europeu, per fer un curs de formació o un voluntariat a l’estranger amb totes les despeses pagades. Joves de la Garrotxa que van participar en aquests projectes van explicar les seves vivències.  Aquest any és el 20è aniversari del programa Servei de Voluntariat Europeu i per celebrar-ho, també es va passar el documental ‘Joves x Europa#2: SVE’ sobre l’experiència d’una garrotxina, que ha estat fent un any de voluntariat a Àustria.

En total van participar a la jornada uns 30 joves, que en van fer una valoració positiva i van mostrar interès en participar de diferents programes europeus.

 

Si vols veure el documental Joves x Europa #2: SVE,  clica AQUÍ

 

Si vols veure la noticia de la Jornada de Olot TV, clica AQUI

Més videos

eurodesk transparente

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR