Dilluns, 24 d'Octubre de 2016 09:12

CARTELL EUROPE FOR YOU E4U

 El divendres dia 18 de novembre de 2016, a partir de les 19h,  es durà a terme al Núria Social, la II Jornada Europea: Europe for you (E4U), on els joves podran rebre informació sobre les oportunitats de formació i voluntariat a Europa.

A la jornada es tractaran dos programes europeus (Traning Courses i Servei de Voluntariat Europeu) que permeten als joves anar a fer un curs o un voluntariat a diferents països de la Unió Europea amb totes les despeses pagades.

Així, per tractar els Trainings, es farà una petita explicació del programa, es projectaran dos vídeos de trainings realitzats aquest estiu passat a la Garrotxa i hi haurà joves que hi han participat per tal de poder explicar la seva experiència i que els assistents puguin fer les preguntes que els sorgeixin.

Igualment, per tractar el programa Servei de Voluntariat Europeu, i aprofitant que és el 20è aniversari d'aquest programa, es farà la presentació del documental Joves x Europa#2: SVE, on la protagonista és una jove de la Garrotxa, l'Agnès Bartrina, que ha realitzat un SVE durant un any a Àustria. També comptarem amb la seva presència per si algun jove vol consultar dubtes sobre el programa.

L'Objectiu d'aquesta jornada és poder conèixer les diferents oportunitats que tenen els joves per participar en programes europeus, molts d'ells totalment finançats.

Més videos

eurodesk transparente

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR