Notícies

Divendres, 11 d'Octubre de 2019 11:53

Ja tenim els horaris dels busos per la sortida de les Brigades Joves a PORT AVENTURA els propers 19 i 20 d'octubre:


BUS 1:
6:30h Maià de Montcal (parada poble)
6:45h Tortellà (parada poble)
6:55h Sant Jaume de Llierca (parada poble)
7:05h Castellfollit de la Roca (plaça Catalunya)
7:15h Sant Joan les Fonts (parada poble)
7:20h Vall de Bianya (La Canya)
7:35h Les Preses (davant Dorca)

 

BUS 2:
6:25h Santa Pau (parada poble)
6:40h Olot (pàrquing Consum)
7:05h Sant Feliu de Pallerols (parada estació)
7:15h Les Planes d'Hostoles (parada poble)

 

Recordeu ser puntuals!  El bus no esperarà. Tothom ha de pujar a la parada que va marcar a l'autorització, ja que els busos van plens. L'hora d'arribada de diumenge és entre 9 i 10 de la nit. Per a qualsevol dubte o urgència, contacteu amb la tècnica de referència al telèfon 687 034 908 (Núria)

 

QUÈ CAL DUR A LA SORTIDA

- Esmorzar del dissabte

- Sopar o diners pel sopar del dissabte.

- DNI i TARGETA SANITÀRIA, original o fotocòpia

- Sac de dormir o llençol de sobre

- Estris d'higiene personal: raspall dents, pasta, xampú, tovallola, xancletes,... i tot allò que creieu convenient per anar ben nets i perfumats.

- Roba i calçat còmode

- Roba d'abric per la nit

- Motxilla petita per anar per dins el parc

 

 
Dilluns, 5 d'Agost de 2019 12:58

12

Intercanvi juvenil, dins el marc Erasmus+, entre Bèlgica i La Garrotxa.
De 28 de juliol al 4 d'agost, un grup de 10 joves del Garrotxa, juntament amb 10 joves de Bèlgica van conviure en un intercanvi a Lokereen, Bèlgica.
L'intercanvi amb els grups de joves belgues es va fer al Castel Verloren Vos, un espai enmig de la ciutat de Lokereen que els permetia realitzar activitats i dinàmiques així com allotjar-se.
El projecte d'intercanvi és en el marc del programa Erasmus Plus – Joventut en Acció de la Unió Europea, i pretén posar en contacte joves de diferents països europeus, en aquest cas joves de diferent municipis de la zona de la Garrotxa i de diferents municipis de Bèlgica, per tractar temes d'interès per a joves de comarques rurals i les oportunitats de mobilitat internacional, així com reflexionar sobre temes d'actualitat i donar eines als joves per convertir-se en persones ciutadanes de la Unió Europea respectuoses, obertes i tolerants. El projecte es va iniciar l'any anterior, el 2018, i es va celebrar un primer intercanvi a la Garrotxa, a l'alberg Torre Malagrida, on es varen tractar els projectes "Peer to Peer" o projectes participatius entre iguals. D'aquest intercanvi neix el que s'ha realitzat aquest any, tractant un tema a demanda dels i les joves participants: el gènere i la identitat.

Llegiu-ne més...
 
Divendres, 2 d'Agost de 2019 13:05

Per vuitè any consecutiu, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ha organitzat els casals d'estiu mancomunats a diferents municipis de la comarca. En aquesta edició són vuit els municipis que s'han unit a aquesta iniciativa enfocada en els més joves. En total, 466 nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys participaran de les activitats de lleure programades fins el proper 6 de setembre. Un increment molt significatiu de participants, respecte a l'any passat, que van ser 258.

Totes les activitats giren al voltant d'un mateix fil conductor, que és aprofundir en el coneixement de la pròpia comarca i descobrir noves cultures, a través d'un personatge imaginari.

 

 

A més dels Casals d'estiu, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa també coordina les Brigades d'Estiu, que han estat en funcionament fins el passat divendres 26 de juliol, excepte en el cas d'Olot i les Preses, municipis en els quals les Brigades Joves s'allarguen també durant el mes d'agost.

Les brigades estan formades per grups de joves d'entre 14 i 16 anys, que acompanyats per monitors, realitzen tasques diverses com: jardineria, pintura, manteniment, pintar murals pel poble, suport a l'arxiu, distribució de cartells i propaganda de la festa major del poble, control i manteniment dels espais, com ara la piscina, els parcs, o suport a la biblioteca. És a dir, tot tasques en benefici del municipis.

Aquest estiu a la comarca són un total de 196 els joves brigadistes, que aquestes setmanes d'estiu estan realitzant diferents tipus d'activitats, totes amb un denominador comú: l'esperit del voluntariat i el servei a la societat. Enguany són dotze els municipis adherits a la iniciativa amb la coordinació del Servei de Joventut del Consell Comarcal.

 

 

 

 

 

 

 
Dimecres, 3 de Juliol de 2019 13:24

 

foto grup illafantasia

 

 

El passat dissabte 29 de juny, trenta joves de la Garrotxa van gaudir d’un dia al parc aquàtic Illa Fantasia, en la tercera i última sortida organitzada d’aquest any.


El programa Estaciona’t, que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa de manera conjunta amb els municipis de Castellfollit de la Roca, Les Preses, Olot, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Sant Feliu de Pallerols, Santa Pau, la Vall de Bianya, Tortellà, Les Planes d'Hostoles, Besalú i Maià de Montcal, reserva aquesta darrera sortida al parc aquàtic perquè els joves donin el tret de sortida a les vacances d’estiu de la millor manera.


Els joves que hi van participar van poder combatre els efectes de l’onada de calor en remull i passant un dia ple de diversió, que van valorar molt positivament.


Finalitza amb èxit l’Estaciona’t 2019, fent balanç del mateix i preparant ja el nou curs amb noves activitats. 

 

 

 
Dilluns, 20 de Maig de 2019 10:24

Dissabte, 18 de maig es va celebrar l'acte de cloenda del Projecte Rossinyol, que posa en contacte joves universitaris de la comarca amb estudiants d'origen estranger per tal d'afavorir la interacció entre els joves. L'Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa, va acollir als participants del projecte (parelles d'estudiants, familiars i representants dels centres) que impulsa una xarxa d'universitats europees, a la qual està adherida la Universitat de Girona i que, a la Garrotxa, es porta a terme a través del Servei de Joventut del Consell Comarcal.


Deu parelles formades per alumnes de diferents facultats de la Universitat de Girona i estudiants de 1r a 4rt d'ESO de cinc centres de secundària de la Garrotxa (Petit Plançó, INS Montsacopa, Escola Pia, INS Garrotxa i INS Bosc de la Coma) han participat del Projecte Rossinyol. Xina, Gàmbia, Hondures, Geòrgia, Moldàvia i Ucraïna són alguns dels països d'origen dels mentorats. Per la seva part, els mentors, d'entre 18 i 23 anys, són alumnes  de la Universitat de Girona i cursen estudis d'infermeria, educació social, ADE, psicologia, biologia i informàtica.

Foto família

Llegiu-ne més...
 

Pàgina 1 de 23

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Més videos

eurodesk transparente

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR